Català

Qui som?

BRASTEM DE VÁLVULAS E INSTRUMENTACIÓN SL és una empresa creada l’any 2000, amb més de 25 anys d’experiència, dedicats a l’ Instrumentació i Vàlvules de Control per a processos industrials amb els serveis d’Assistència, Reparació, Calibració, Verificació i Ajust de tot tipus de vàlvules industrials i instruments.

La missió de BRASTEM és donar solucions factibles a la reparació de tot tipus de vàlvules, oferint la màxima rapidesa i professionalitat.

Instal·lacions i serveis

Brastem ha innovat en les seves instal·lacions, disposant d’una nau de 450m2 amb maquinària especialitzada per la verificació de vàlvules i instrumentació.

Treballem, pràcticament, amb totes les marques existents en el mercat (antigues i actuals): Klinger, Baelz, Samson, Ari, Arca, Spirax Sarco, Regeltechnik, Conflow, Gestra, Best, Fluxotrol, Italvalvole, Landis, Delta, MecRela, Sauter, Mait, Spriano, Jucker, Cavo, Merli, Carraro, OMC, Honeywell, Fisher, Gulde, IWKA, Foxboro, Masoneilan, Leser, Brooks, Keystone, Walthon, Hydra, Hydint, Nacional, Crosby, ABCO, VYC, Tosaca, etc.

Reparem tot tipus de vàlvules: Comporta, Globus, Pistó, Papallona, Bola, Retenció, Diafragma, Regulació d’2 i 3 Vies amb accionament pneumàtic i/o elèctric amb i sense fuelle. Reductoras de pressió, Auto-reguladoras, Termostàticas, Purga de llots, Purga de Sals, etc.

Comptem amb taller de mecanitzats, banc de proves pneumàtic i hidràulic.

Reparem, rectifiquem i tarem Vàlvules de Seguretat i Àlibi, ajustades i comprovades mitjançant manòmetres calibrats i certificats amb el seu corresponent Certificat de Calibració.

Restaurem Posicionadors pneumàtics i electropneumàtics per a vàlvules de control, reguladors pneumàtics de pressió, temperatura, receptors, registradors… de Foxboro, OBSA, Spriano, Mait, OMC, SMC, etc.

Ubicació

Carrer Bach, 13. Polígon industrial Foinvasa.
08110 Montcada i Reixach (Barcelona)
Telèfon: (+34) 932 853 223
Email: info@brastem.com

Formulari de contacte

10 + 7 =